Skip to main content

Wat leuk dat je wilt samenwerken met Kampeerliefde.nl! Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met deze kampeersite gericht op gezinnen met kinderen. Op deze pagina lees je er meer over.

Johanna Kommerie kampeerliefde.nl

Over Kampeerliefde.nl

Kampeerliefde.nl is een nog jonge site (gestart in februari 2023) waar kampeerliefhebbers van alles kunnen vinden over kamperen in binnen- en buitenland. Lees hier meer over Kampeerliefde.nl! Over de handigste gadgets, de leukste campings en de mooiste regio’s om te verblijven, vind je artikelen op deze site. Deze artikelen zijn geschreven door Johanna Kommerie, tekstschrijver, groot kampeerliefhebber en het gezicht achter Kampeerliefde.nl. Wanneer de artikelen geschreven zijn vanuit eigen ervaring dan wordt dat aangegeven in de titel middels het woord ‘Getest’.
Lees hier over alle campings en kampeerartikelen die door mij zijn getest!

Samenwerken met Kampeerliefde.nl

Wil je je camping, je product of iets anders onder de aandacht brengen van een brede doelgroep kampeerders? Dat kan! Ik streef er naar om altijd eerlijk, transparant en helder te communiceren over wat ik ergens van vind. Ben ik ergens niet zo enthousiast over? Dan passen we wellicht niet heel goed bij elkaar. Ik sta open voor de volgende samenwerkingen, mits het onderwerp past bij Kampeerliefde.nl:

  • Affiliate samenwerkingen
  • Advertorials
  • Reviews van producten, diensten, campings, kampeermiddelen, etc.
  • Linkplaatsing naar een website of productpagina geplaatst in een artikel dat eerder is verschenen op kampeerliefde.nl
  • Barterdeals
  • Gastblog van kampeerliefde.nl op jouw website
  • Posts op Instagram (+1000 volgers)

Heb je nou zelf een ander idee waarvan je denkt dat het past bij Kampeerliefde.nl? Laat het me gerust weten!

Bekijk mijn mediakit op Linkpizza

Alhoewel ik van mening ben dat cijfers niet altijd alles zeggen, kan het natuurlijk zijn dat je nieuwsgierig bent naar de statistieken achter Kampeerliefde.nl. Let daarbij op dat deze site nog maar sinds februari 2023 bestaat en deze cijfers dus nog flink de hoogte in zullen gaan de komende tijd! Benieuwd? Kijk in mijn mediakit op Linkpizza!

Affiliate marketing

Op Kampeerliefde.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate marketing. Dit houdt kort gezegd in dat er links kunnen staan in artikelen die verwijzen naar een webshop. Omdat ik enthousiast ben over een product, zoals bijvoorbeeld een draagbare houtkachel, wil ik graag kenbaar maken waar je dat kunt kopen. Met een affiliatelinkje verwijs ik vervolgens naar de desbetreffende webshop die een dergelijke kachel verkoopt. Als je op dit linkje klikt en vervolgens een aankoop doet, krijg ik als doorverwijzer naar die webshop een klein percentage van het aankoopbedrag op mijn rekening gestort. Dit doet de webshop om mij te belonen voor het doorverwijzen naar hen. Het kost de klant niets extra.

Kampeerliefde is aangesloten bij o.a. de volgende affiliatepartijen:

Heb jij een webshop waarvan je denkt dat die past bij Kampeerliefde.nl, bied je de mogelijkheid tot samenwerken middels affiliate marketing en wil je me daarvan op de hoogte brengen? Ik hoor graag van je!

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden over een samenwerking met Kampeerliefde.nl? Dat vind ik heel tof! Ik kijk er naar uit om van je te horen en kijk uit naar een fijne samenwerking! Neem contact op via deze link.