Skip to main content

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie of wat er achter Kampeerliefde.nl zit!

Kampeerliefde.nl bestaat sinds februari 2023 en is een website waarop inspiratie wordt geboden aan gezinnen met kinderen die graag eropuit willen om te gaan kamperen. Verhalen over de mooiste campings, tips voor handige kampeerspullen, leuke routes die je kunt fietsen of wandelen als je ergens aan het kamperen bent, tips voor leuke uitstapjes in de regio; je kunt het allemaal tegenkomen op deze website.

Degene die al de artikelen schrijft op Kampeerliefde.nl ben ik, Johanna Kommerie. Ik werk als freelance tekstschrijver voor de vrijetijdssector. Dat is het mooiste beroep dat ik me voor kan stellen, want ik mag dagelijks schrijven over bijvoorbeeld mooie natuurgebieden, vakantievieren in binnen- en buitenland en recreëren in het mooie Friesland. Ik werk onder andere voor de regio Zuidoost Friesland, Openluchtmuseum De Spitkeet in Harkema, Alde Feanen Verhuur en Bemiddeling en Dreambus.frl.

Waarom schrijf ik op Kampeerliefde.nl?

Al zolang ik me kan herinneren hebben mijn ouders mij en mijn zus en broer meegenomen op kampeervakanties, veelal in eigen land maar later ook in het buitenland. Als ik terugdenk aan mijn jeugd, komen er vaak herinneringen naar boven van deze vakanties op de camping in Bakkeveen, Borger of Appelscha. Lekker buiten, onbezorgd de wereld ontdekken binnen de veilige kaders van de grenzen van de camping.

Toen ik een relatie kreeg met wat nu mijn man is, zijn wij ook al snel samen gaan kamperen. Hij was namelijk ook dol op kamperen! Eerst gingen we in een koepeltent, later in een tunneltent. Met deze tenten gingen we onder andere een paar keer naar Zeeland, later hebben we nog eens een roadtrip gemaakt naar Hongarije, Tsjechië en Polen.

kampeerliefde

Later kregen we een dochter (2015) en een zoon (2019). Dat veranderde in eerste instantie wel onze manier van kamperen. Tijdens de babyjaren bezochten we vooral stacaravans (o.a. in Duitsland en Kroatië maar ook in Bakkeveen), maar het begon al snel weer te kriebelen om er met een tent op uit te gaan. Dat hebben we zelfs eens gedaan toen onze jongste nog maar acht maanden oud was!

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en begon de wens voor iets meer comfort een rol te spelen. Begin 2023 besloten we een vouwwagen te gaan kopen! Met deze vouwwagen willen we de komende jaren heel wat kampeertripjes gaan maken in binnen- en buitenland, zodat we onze kinderen dezelfde soort fijne jeugdherinneringen kunnen geven als die we zelf aan onze kindertijd over hebben gehouden.

En dat is waarom ik graag schrijf over kamperen en alles wat daarbij komt kijken. Ik hoop anderen te inspireren om ook met hun gezinnen eropuit te gaan om te kamperen, zodat ook anderen samen kunnen bouwen aan zulke fijne jeugdherinneringen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle kampeerverhalen? Volg Kampeerliefde dan op facebook, instagram of pinterest. Wil je graag samenwerken met Kampeerliefde? Daar sta ik altijd voor open! Lees hier meer over samenwerken met Kampeerliefde!

Op Kampeerliefde.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!