Skip to main content

In De Skâns in Gorredijk vindt op 24 en 25 februari de eerste editie van de Vakantiebeurs Noord-Nederland plaats. Een reisevenement voor het hele gezin waar de nadruk ligt op het ontdekken van vakanties in binnen- en buitenland. De entree voor de Vakantiebeurs Noord-Nederland is gratis.

Reisinspiratie voor iedereen

De organisatoren van Vakantiebeurs Noord-Nederland, Louis Oudshoorn en Arie Jonkman, hebben als missie om reisinspiratie toegankelijk te maken voor iedereen in de regio. Deze gratis toegankelijke beurs verwelkomt zowel doorgewinterde reizigers als nieuwsgierige avonturiers, die zich kunnen laten onderdompelen in een wereld van diverse bestemmingen van zowel lokale reisaanbieders als internationale aanbieders.

Wat kun je verwachten?

Als bezoeker kun je tijdens de beurs kennis maken met gepassioneerde eigenaren van B&B’s, hotels en campings/camperplaatsen in zowel binnen- als buitenland. Ook zijn er aanbieders van bijzonder aanbod, zoals een stoeterij, een toeristenbureau en een aanbieder van avontuurlijke expedities. ,,We hebben een gevarieerd aanbod aan standhouders weten te vinden voor deze eerste editie van de beurs. De bezoeker zal zodanig heel verschillende inspiratie op kunnen doen. Wat wij erg belangrijk vinden is dat we een aanbod van betaalbare bestemmingen laten zien op de  beurs, zodat het voor iedereen interessant is om de beurs te bezoeken”, aldus Oudshoorn en Jonkman. ,,We nodigen iedereen van harte uit om deze eerste editie bij te wonen!”

Plek voor standhouders

Voor standhouders is er nog ruimte om aan te sluiten. Na de sluiting op zaterdagmiddag is er een receptie voor alle standhouders, met mogelijkheid tot deelname aan een stamppotbuffet.

Praktische informatie

De beurs vindt plaats op zaterdag 24 februari van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag 25 februari van 10.00 tot 17.00 uur in Multifunctioneel centrum De Skâns – Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk. Parkeren is gratis. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Kijk voor meer informatie op www.vakantiebeursnoordnederland.nl

Leave a Reply