Skip to main content

Kampeerspullen kopen bij Action is een aanrader als je niet te duur toch kwalitatief goede kampeerspullen wilt kopen. Of als je nog niet zeker weet of je wel vaker dan één keer gaat kamperen. Er zijn een heleboel kampeerspullen waarvoor ik het allerliefst naar een kampeerspeciaalzaak ga. Spullen waarvan ik weet dat ik er heel lang mee ga doen, waarvoor ik extra advies nodig heb van een expert of spullen van een bepaald merk waar ik graag wat extra geld over heb. Maar voor een heleboel andere kampeerspullen ga ik graag naar Action!

In de fysieke winkel van Action zijn er bijna altijd wel kampeerartikelen te koop, maar vanaf ongeveer half maart, begin april wordt het assortiment natuurlijk extra aangevuld met nog meer kampeerspullen. Daarnaast kun je ook online kampeerspullen kopen bij Action. Het aanbod in de webshop is wisselend. Iedere dinsdag om 12.00 uur komen er nieuwe deals online. En daar zitten vanaf nu vast vaker kampeerspullen bij nu het kampeerseizoen weer op gang begint te komen!

Welke kampeerspullen kopen bij Action?

Je kunt heel veel verschillende kampeerspullen kopen bij Action. Denk bijvoorbeeld aan haringen (altijd handig, een extra setje), handpompen, elektrische luchtpompen, gasblikjes, enzovoorts. Ook vind je er slaapzakken, verlichting, chemisch toilet vloeistof en ga zo maar door. Mijn favoriet zijn de glow in the dark scheerlijnen!

In het kampeerseizoen vind je ook vaak buitenservies gemaakt van bamboe en wegwerpbarbecues bij Action. Misschien niet heel duurzaam, maar wel handig als je niet veel opbergruimte hebt!

Voor een kampeervakantie vind ik het ook altijd handig om naar Action te gaan om wat leuke spelletjes of ander speelgoed te kopen bijvoorbeeld voor in de auto of waar de kinderen op de camping mee kunnen spelen, zoals bijvoorbeeld voetballen, badmintonshuttles (die zijn we standaard na elke vakantie kwijt) en bellenblaas.

Kampeerspullen kopen bij action

Kampeerartikelen webshop Action

Zelfopblaasbaar comfort luchtbed

Ik schreef onlangs op Kampeerliefde.nl al een artikel over de verschillende soorten slaapmatten en hoe je de perfecte weet te vinden. Hierin schreef ik ook over de ‘self inflatable slaapmat’, oftewel: een zelfopblaasbare slaapmat. Deze heeft veel voordelen:

  • Zoals gezegd: ze blazen zichzelf op!
  • De self inflatable slaapmat heeft een hoog slaapcomfort.
  • Je zit niet met ‘buizen’, zoals je dat bij luchtbedden nog wel eens hebt.
  • Self inflatable slaapmatten zorgen voor een goede isolatie.
  • Ze zijn er in verschillende prijscategorieën.

En dat laatste blijkt, want je koopt in de webshop van Action een zelfopblaasbaar comfort luchtbed voor slechts €59,95! Dit is een eenpersoonsluchtbed met de afmetingen 200 x 70 x 8 cm. Benieuwd naar deze ? Je koopt het zelfopblaasbare comfort luchtbed hier!

Leuke kinderkoffers bij Action

Sinds begin juli ook verkrijgbaar in de webshop van Action zijn hele leuke en handige kinderkoffers! Maak je kind helemaal blij met deze koffers in de thema’s dinosaurus of wolken en regenbogen! Zelf heb ik deze koffers ook gekocht en ben er erg over te spreken. Stevig, meer dan voldoende ruimte om je kinderen hun kleren in op te bergen en dankzij de vier wieltjes erg goed wendbaar. Zowel op de camping als bijvoorbeeld op de luchthavens!

Je koopt de kinderkoffers hier!

kinderkoffer actionkinderkoffer action wolken

Mini-wasmachine bij Action

Of wat dacht je van een mini-wasmachine om mee te nemen op vakantie! Zo hoef je niet voor elk ‘wissewasje’ de volle mep te betalen bij de wasserette op de camping, maar kun je bijvoorbeeld kleine wasjes ook gemakkelijk bij je eigen caravan, vouwwagen, camper of tent wassen. De mini-wasmachine is hier verkrijgbaar!

mini-wasmachine voor op de camping

Slaapzak voor twee personen

De één moet er niet aan denken, maar de ander vindt het heerlijk. Met z’n tweeën in één slaapzak. Voor slechts €19,95 koop je bij Action een slaapzak voor twee personen.

slaapzak voor twee personen

Uittrekbaar windscherm

Op sommige campings heb je alle privacy die je je maar wenst, terwijl op andere campings je letterlijk bij elkaar in de tent kunt kijken. Als je op je privacy gesteld bent en ook nog eens een wat knus plekje wilt creëren als het bijvoorbeeld wat waait, dan heb je een uittrekbaar windscherm nodig. Deze nemen weinig ruimte in beslag maar zorgen wel voor dat beetje extra privacy, schaduw en dat je uit de wind kunt zitten. Je bestelt ‘m hier.

uittrekbaar windscherm action

Iedere week nieuwe deals online

Zoals ik eerder in dit artikel al aangaf heeft Action ook een webshop waar iedere week dinsdag om 12.00 uur nieuwe artikelen online komen. Vaak zijn dat wat duurdere en exclusievere items die niet in de winkel te koop zijn, zoals bijvoorbeeld grote parasols, tuinbankjes en jacuzzi’s. Maar je kunt dus ook kampeerspullen kopen bij Action Webshop! Nu het kampeerseizoen begonnen is verwacht ik dat er vaker kampeerdeals zullen worden aangeboden. Deze worden binnen 3-5 werkdagen bij je thuis bezorgd.

Let op: de voorraad is soms beperkt en voor de deals in de webshop van Action geldt dus ook: op = op.

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply