Skip to main content

Het is Sale bij Decathlon! Decathlon is één van mijn favoriete vrijetijds- en outdoorwinkels en ik koop er dan ook graag bijvoorbeeld mijn wandel- en outdoorkleding. Daarnaast kun je er voor zo’n beetje iedere sport die je kunt bedenken terecht en is er (online) een uitgebreide kampeerafdeling. Ieder jaar zijn er verschillende sale-rondes waarin Decathlon ruimte maakt voor nieuwe collecties, en jij dus tegen heel aantrekkelijke kortingen (tot wel 68%!) je favoriete sport-, outdoor- en kampeerartikelen kunt kopen.

Wat koop je in de sale bij Decathlon?

Wat eigenlijk niet? Nou, de nieuwste collectie zul je niet aantreffen bij de sale, maar voor de rest kun je eigenlijk in alle categorieën fijne artikelen met aantrekkelijke kortingen vinden. Een rondje door de sale-pagina leerde mij bijvoorbeeld dat tegen het einde van de zomer hét moment is om bijvoorbeeld badpakken, bikini’s en zwembroeken in te slaan. Ook aanverwante artikelen zoals zwembandjes voor de kinderen of zwembrillen zijn nu scherp afgeprijsd.

SUP-boards met korting

Na de zomer is ook het uitgelezen moment voor SUP-artikelen! Als je altijd al zelf een SUP-board wilde hebben dan kun je dus het beste wachten tot net na de zomer. SUP-boards zijn normaliter vrij prijzig, maar met een korting van bijvoorbeeld 55% wordt een SUP-board natuurlijk een stuk betaalbaarder!

Buitensporten

Verder zijn veel artikelen voor buitensporten zoals skaten flink afgeprijsd en ook vooral hardloop- en wandelschoenen zijn behoorlijk afgeprijsd om plaats te kunnen maken voor de nieuwe collectie. Wie overigens denkt na de zomer alleen maar zomerartikelen aan te treffen bij de sale van Decathlon, die heeft het mis. Je kunt zelfs winterjassen van de vorige collecties met behoorlijke kortingen aanschaffen. Zoals bijvoorbeeld deze wandeljas voor dames, van €180 voor maar €69,99! Dat is mooi meegenomen voor de winter!

Tenten met korting

Natuurlijk ben ik ook even op zoek gegaan naar kampeerartikelen in de sale bij Decathlon. Na de zomer is namelijk ook een goed moment om een tent in de sale aan te schaffen! Met kortingen tot wel 53% is het leuk om meteen na de zomer al te beginnen met de voorpret voor volgend kampeerseizoen! Hier vind je alle tenten die in de sale bij Decathlon worden aangeboden!

Liever een daktent? De opblaasbare daktent MH900 Fresh & Black is nu in prijs verlaagd!

Meer over Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Hier vind je alles voor al je soorten sporten. Of je nu doet aan padel, skiën, suppen of wandelen, Decathlon heeft alles wat je nodig hebt om veilig en sportief je sport uit te kunnen oefenen. Decathlon heeft ook een outdoorafdeling, met tenten, daktenten en overige kampeerbenodigdheden. En wat ik zelf erg leuk vindt, als vouwwagenliefhebber, is dat er nu zelfs een vouwwagen in het assortiment van Decathlon zit! Deze haal je natuurlijk niet zo even in de winkel, want het gaat wat moeilijk bij de roltrap naar beneden, maar je kunt deze wel online bestellen en dan wordt deze bij je thuis bezorgd.

Wat ik zelf altijd heel fijn vindt aan Decathlon is dat ze een ruim assortiment hebben en niet alleen maar voor de zeer geoefende sporter. Ook voor beginners of mensen met een maatje meer is er ruim voldoende keuze. Verder is het natuurlijk fijn dat je in een fysieke winkel terecht kunt, maar het is ook fijn dat je je artikelen kunt bestellen en deze thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding volgens mij altijd erg goed. Ik koop regelmatig kleding bij Decathlon, en zelfs de kleding met de kleine prijsjes blijven erg lang goed. Ook wanneer je de kleding veelvuldig draagt. 

Alle sale bij Decathlon vind je hier!

Deze blog bevat affiliatelinks.

Leave a Reply