Skip to main content

National Geographic bij Action? Als je op zoek bent naar goedkope outdoor artikelen, zoals bijvoorbeeld slaapzakken, rugtassen of slaapmatten, dan denk je waarschijnlijk niet direct aan National Geographic bij Action. Bij National Geographic denk ik zelf vooral aan kwaliteitsfotografie, wereldse reizen, achtergrondartikelen en prachtige reportages. En het Afghaanse meisje met de groene ogen! Maar wist je dat je tegenwoordig ook bij Action terecht kunt voor outdoor artikelen van National Geographic? En dan ook nog eens voor zeer kleine prijsjes? Ik vertel je er graag meer over!

National Geographic rugtassen

National Geographic bij ActionBen je op zoek naar een goede rugtas? Een backpack, een gewone rugzak of een roll-top rugzak? Rennen naar Action, want voor heel vriendelijke prijzen zijn er nu National Geographic rugtassen te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een backpack van 50 liter voor maar €17,95? Of een gewone rugzak van 18 liter voor maar €6,69? En ook de roll-top rugzak kost heel weinig, maar €8,39! Alle rugzakken zijn ontworpen om lang mee te kunnen gaan en ontwikkeld met een kleinere voetafdruk. De rugzakken zijn gemaakt van waterafstotende stoffen en zijn bovendien verstelbaar.

National Geographic kampeerartikelen

National Geographic slaapzak bij ActionOok als je wilt gaan kamperen kun je bij Action terecht voor outdoor artikelen van National Geographic. En ook die prijzen zijn spotgoedkoop! Zo koop je bijvoorbeeld een slaapzak (mummiemodel) voor maar €19,95 en kost een slaapmat maar €7,99! Deze slaapmat blaast zichzelf op en is inclusief draagtas. Ook de slaapzak heeft een eigen draagtas.

De slaapzak kun je ook online bestellen!

Nog meer van National Geographic bij Action

Om je hele outdoorgear compleet te maken koop je bij Action ook nog een heuptasje (ook handig voor de aanstaande avondvierdaagsen!). Met ritssluiting, gemaakt van waterafstotende stoffen en wederom ontworpen om lang mee te kunnen gaan. Kosten? Slechts €2,99.

De items van National Geographic bij Action hebben trouwens een leuk patroon: van Machu Picchu trail in Peru!

Meer kampeerartikelen bij Action

DKampeerspullen kopen bij action favoriete kampeerwinkelsat ik fan ben van goedkope kampeerspullen bij Action maak ik geen geheim van. Voor een groot aantal artikelen kies ik liever voor een speciaalzaak zoals bijvoorbeeld Kampeerhal Roden of de Vrijbuiter vanwege de kwaliteit, maar er zijn kampeerspullen (zoals melamine serviesgoed of glow in the dark scheerlijnen bijvoorbeeld) die je voor heel weinig geld ook prima bij Action vandaan kunt halen.

Webshop van Action

Daarnaast kun je in de webshop van Action iedere week ook terecht voor de wat exclusievere en duurdere items, zoals bijvoorbeeld een Kamado barbecue, een elektrische step of een luxe kofferset. Dit zijn vaak heel scherp geprijsde artikelen! Naast de duurdere artikelen komen er ook vaak aanbiedingen in een wat lagere prijscategorie, zoals bijvoorbeeld voor slaapzakken of een Volkswagenbustent. Iedere dinsdagmiddag komen er nieuwe artikelen online. Elke week is het weer leuk om te ontdekken wat voor toffe items Action nou weer aanbiedt!

Natuurlijk zijn er ook een heleboel andere winkels waar je terecht kunt voor goedkope kampeerspullen. Winkels als Lidl, HEMA, Decathlon, Vrijbuiter en bol.com zijn zaken waar ik al veel kampeerartikelen heb gekocht. Bij de één kom ik graag voor fijne wandelkleding (Decathlon bijvoorbeeld), bij de ander koop ik de wat specialistischere kampeerspullen (Vrijbuiter met name).

Hier lees je meer over winkels waar je terecht kunt voor goedkope kampeerspullen.

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply