Skip to main content

Als je aan de start staat van je kampeerleven dan zul je vaak nog een heleboel spullen aan moeten schaffen voordat je daadwerkelijk op vakantie kunt. Grote kans dus dat je op zoek bent naar goedkope kampeerspullen. Er zijn een heleboel goedkope kampeerspullen op de markt, maar daarvan is natuurlijk altijd de vraag: hoe is de kwaliteit? Voor bepaalde artikelen adviseer ik daarom ook liever om wat meer geld te investeren, zodat je langer plezier kunt hebben van je aankoop. Maar voor andere artikelen kun je best gaan voor de goedkopere alternatieven. Ben je benieuwd waar je allemaal terecht kunt voor goedkope kampeerspullen? In deze blog vertel ik je over mijn favorieten!

Ik koop mijn eigen goedkopere kampeerartikelen o.a. bij de volgende zaken:
Action
Lidl
HEMA
Aldi
Decathlon
Kampeerhal Roden
Vrijbuiter
Bever
bol.com

Goedkope kampeerspullen bij Action

Ik maak er geen geheim van dat ik best wel regelmatig spullen koop bij Action. Ik probeer er wel altijd bewust te kopen. Oftewel: heb ik echt nodig wat ik in mijn winkelmandje mik? Wat betreft kampeerspullen zijn bij Action de glow-in-the-dark scheerlijnen en de koelelementen favoriet. In de webshop van Action vind je daarnaast ook vaak goede aanbiedingen wat betreft kampeerartikelen, zoals self inflatable luchtbedden of goedkope tentjes.

Goedkope kampeerspullen bij Lidl

Ook bij Lidl kun je regelmatig terecht voor goedkope kampeerspullen. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van spullen die je koopt bij Lidl. Zo heb ik er regelmatig buitenkleding voor de kinderen gekocht en ook het buitenspeelgoed valt altijd erg in de smaak. In de webshop van Lidl vind je regelmatig goedkope kampeerspullen.

Goedkope kampeerspullen bij HEMA

HEMA is misschien wel mijn all-time favoriete winkel voor zwemkleding, regenpakken en handdoeken. Maar je kunt er natuurlijk ook terecht voor buitenservies en buitenspeelgoed.

Goedkope kampeerspullen bij Aldi

Het is even de folders in de gaten houden, want ook bij Aldi zijn er regelmatig leuke aanbiedingen voor kampeerartikelen. Aldi heeft niet een webshop dus je moet er vaak wel snel bij zijn. Het is mij wel eens gebeurd dat ik tien minuten na de openingstijd al achter het net viste. Opletten dus!

goedkope kampeerspullen

Goedkope kampeerspullen bij Decathlon

Decathlon is voor mij de dichtstbijzijnde sport- en outdoorwinkel waar ik terecht kan voor kampeerspullen en aanverwante artikelen. Ik ben zelf nogal te spreken over het aanbod wandelkleding en -accessoires. Zo kocht ik laatst bijvoorbeeld een wandelrugzak voor maar €3,99! Maar je kunt voor nog veel meer spullen bij Decathlon terecht. Online koop je er bijvoorbeeld zelfs je daktent en kun je te kust en te keur voor slaapzakken, luchtbedden en andere handige campinggadgets.

Goedkope kampeerspullen bij Kampeerhal Roden

Zelf kom ik regelmatig bij de Kampeerhal in Roden voor allerhande kampeerartikelen. We maken er vaak een dagje uit van, compleet met lunch in het kampeercafé. Hier zijn we afgelopen Tweede Paasdag nog geweest op zoek naar goedkope kampeerstoelen. Alhoewel ik van tevoren van plan was iets minder geld uit te geven ben ik zeker niet ontevreden.

Handig vind ik hier ook de klantenpas, waarmee je per euro een punt spaart die je bij je volgende bezoek als korting kunt gebruiken. Eén punt staat gelijk aan 2 cent. Dus dat tikt al snel lekker aan!

tent kopen kampeerhal roden

Goedkope kampeerspullen bij Vrijbuiter

Vrijbuiter is één van mijn favoriete camping- en outdoorwinkels. Is er iets wat ze hier niet hebben? En ook al is het een speciaalzaak, ook hier kun je nog goedkope kampeerspullen vinden. Over de kwaliteit hoef je je hier nooit druk te maken, want Vrijbuiter verkoopt uitsluitend kwaliteitsmerken en ook het eigen merk wordt hoog gewaardeerd.

Goedkope kampeerspullen bij Bever

Bever is met zo’n veertig locaties in Nederland voor veel mensen hun favoriete outdoorwinkel. Hier kun je terecht voor zo mogelijk alles voor je outdooravontuur.

Goedkope kampeerspullen bij Obelink

Obelink in Winterswijk heb ik zelf nog nooit bezocht, maar online wel regelmatig bekeken. Op hun website valt met name het eigen merk op wanneer je op zoek bent naar aantrekkelijk geprijsde artikelen.

Goedkope kampeerspullen bij Kampeerwereld Hendriks

Ook zo’n speciaalzaak waar je goede spullen voor een goede prijs krijgt: Kampeerwereld Hendriks. Natuurlijk kun je hier je hele maandsalaris stukslaan als je dat zou willen, maar je kunt hier ook prima koopjes vinden.

Goedkope kampeerspullen bij bol.com

Last but not least natuurlijk de webwinkel die we allemaal kennen: bol.com. Ook hier heb ik al veel spullen aangeschaft, zoals bijvoorbeeld een draagbare houtkachel! Oké, heel goedkoop was dat niet, maar als je ziet hoeveel plezier we er van hebben dan was het het zeker waard!

Ik ben benieuwd, naar welke winkels ga jij als je op zoek bent naar goedkope kampeerspullen? Reageer hieronder en dan zet ik de winkel er bij in dit lijstje!

Op Kampeerliefde.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply