Skip to main content

Onlangs was ik aan het wandelshoppen in Leeuwarden. Hier ben ik goed geslaagd! Zo kocht ik de wandelrugzak van Decathlon voor maar €3,99 euro. Je leest het goed, vier euro! Is het dan wel kwaliteit, zul je je misschien afvragen? Nou, met die prijs-kwaliteitverhouding zit het wel goed! In deze blog lees je er meer over.

Wandelen is mijn favoriete bezigheid tijdens een kampeervakantie. Je kunt in je eigen tempo de regio goed ontdekken tijdens een wandeltocht vanaf de camping. En als je je camping een beetje strategisch kiest, zit je ook nog eens in no-time in het bos. Mijn wandeluitrusting bestond tot voor kort slechts uit een paar fijne wandelschoenen en mijn Fitbit, maar dat wilde ik toch graag wat uitbreiden. De laatste keer dat ik met een wandeltocht meedeed (de Swaddekuier) had ik immers niet eens een tasje bij me waarin ik een flesje water kon stoppen en moest ik mijn deelnemerskaart in m’n broekzakken proppen. Super onpraktisch natuurlijk. Er moest dus een wandelrugzak komen en die heb ik gevonden!

Wandelrugzak voor maar €3,99

Bij Decathlon in Leeuwarden, één van mijn favoriete outdoorwinkels, kocht ik voor maar €3,99 euro een rugzak. Je zult begrijpen dat je voor dit geld natuurlijk niet een backpack hebt waarmee je in de Himalaya kunt rondtrekken, maar voor de wandelingen die ik graag doe bevalt deze rugzak prima! Het is een rugzak van het merk Quechua (en over dat merk ben ik altijd erg te spreken) van 10 liter. Niet heel groot dus, maar groot genoeg voor een flesje water, je portemonnee en nog wat broodjes voor onderweg.

De wandelrugzak 10 L NH Arpena 50 (want zo heet de rugzak officieel), is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt hem kopen in het blauw, zwart, paars, blauw en met een bladerenmotief. Voor die laatste koos ik. De kleuren spraken me aan en door het motiefje is de rugzak net wat vrolijker dan de effen wandelrugzak van Decathlon.

wandelrugzak van decathlon €3,99

Specificaties wandelrugzak

De wandelrugzak van Decathlon heeft één groter vak, waar je de meeste spullen in zult bewaren. Daarnaast is er nog een kleiner maar redelijk diep vak aan de voorkant van de wandelrugzak. De rug- en schouderriemen hebben een padding, waardoor het niet snel te hard aanvoelt. De duimlussen aan de schouderriemen maken dat je de schouderriemen terwijl je de wandelrugzak draagt makkelijk kunt verstellen.

Zelf vind ik het fijn dat de rugzak niet zo groot is. Want als je op pad gaat met een grote rugzak neem je ook automatisch meer mee en heb je dus automatisch meer ballast om te dragen tijdens je wandeltocht. Nee, dan heb ik liever een wat kleinere tas waar nog genoeg in kan, maar minder gewicht om mee te sjouwen. Deze wandelrugzak van Decathlon gaat dus sowieso mee op mijn volgende kampeeravonturen!

Voor wie is de wandelrugzak van Decathlon?

Deze wandelrug is niet bedoeld voor de doorgewinterde wandelaar, iemand die lange trektochten doet of lange afstanden wandelt, maar wel voor de wandelaars die graag er op uit gaan en voor onderweg wat handige spullen en wat broodjes mee willen nemen. Zelf draag ik de rugzak ook wel als ik van kantoor even naar de winkel ga en weer terug. En door het formaat zou ik deze tas ook nog wel aan mijn dochter kunnen geven als schooltas!

wandelrugzak van decathlon voor maar €3,99Reacties op de wandelrugzak van Decathlon

Voordat ik aankopen als deze doe bekijk ik vaak online reviews. Ik kwam over deze rugzak onder andere deze reviews tegen:

  • Perfect voor kleine uitstappen (geen dagtochten).
  • Ziet er leuk uit en licht van gewicht. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

  • Is klein en dus makkelijk te dragen maar er kan veel meer in dan je op het eerste gezicht zou denken.
  • Doet wat hij moet doen en wordt verrassend vaak gebruikt.

Wil jij ook er lekker op uit en gemakkelijk spullen mee kunnen nemen tijdens je wandeling in een mooie, praktische en betaalbare wandelrugzak? Neem dan gauw een kijkje op de website van Decathlon.

Daar vind je wandelrugzakken in alle maten en kleuren en zij zijn volledig op de hoogte van de laatste trends. Welke kies jij?

Op Kampeerliefde.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply