Skip to main content

Laatst schreef ik al eens iets over het kopen van goedkope kampeerartikelen bij Action. En ook nu zag ik weer iets heel leuks: een Volkswagenbus tent voor maar €69,95!

Voor een heleboel kampeerspullen ga ik het liefst naar de kampeerspeciaalzaak, vanwege de service en kennis van de werknemers en het vaak uitgebreide assortiment, maar voor sommige spullen ga ik ook net zo graag naar de Action in de stad hier vlakbij. Kleinere spullen zoals glow in the dark scheerlijnen of serviesgoed bijvoorbeeld. Ook vind ik het leuk zo nu en dan een kijkje te nemen in de webshop, waar vaak de wat grotere en exclusievere aanbiedingen te vinden zijn. En daar zag ik nu deze Volkswagenbus tent.

Volkswagenbus tent

Het is voor velen dé ultieme kampeerdroom: met een Volkswagenbusje door Europa touren en te gaan waar de wind je brengt. Maar, een Volkswagenbusje kost gauw een flinke duit. In slechte staat zijn ze al snel een duizendje of vijftien, terwijl geheel gerestaureerd de prijzen pijlsnel omhoog schieten naar zo’n 30- tot 40.000 euro. Voor velen van ons is zo’n Volkswagenbusje dan ook niet weggelegd. Een Volkswagenbus tent is dan een leuk alternatief, voor wie toch in stijl wil kamperen en ondertussen nog graag even verder droomt.

volkswagenbus tent

Tips over succesvol kamperen met een tent vind je hier!

Specificaties tent

De Volkswagenbus tent is niet bedoeld voor mensen die diehard kampeerders zijn. Daarvoor zijn er veel mooiere en betere modellen op de markt. De Volkswagenbus tent is meer bedoeld voor bijvoorbeeld op festivals (zo herken je je tent tenminste tussen al die pop-up tentjes) of leuk als bijzettent voor de kinderen naast de caravan.

De Volkswagenbus tent is bedoeld voor maximaal drie personen en heeft een afgesloten slaapcabine en een voortent. Dankzij het ingenaaide grondzeil is de tent waterdicht. De tent is snel en eenvoudig op te zetten en als je weer huiswaarts gaat is er een opbergtas om de tent, scheerlijnen en haringen weer mee te nemen.

De afmetingen van de Volkswagenbus tent zijn 380 x 200 x 145 cm.

Andere tenten?

Ben je nou meer nieuwsgierig naar andere soort tenten? Ik schreef een tijdje geleden al eens een artikel over welke verschillende soorten tenten er eigenlijk allemaal zijn. Van pop-up tent tot tunneltent en van daktent tot opblaasbare tent. Welk type tent past het best bij jou?

Nu verkrijgbaar bij Action

De Volkswagenbus tent is zoals gezegd verkrijgbaar bij de webshop van Action. De aanbiedingen van de webshop van Action gelden vaak maximaal een week en zolang de voorraad strekt. De verzendkosten bedragen €4,99 en de tent wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuis bezorgd. Om er mee naar Paaspop te gaan is dus wat kort dag, maar als je een tent zoekt voor Pinkpop of Lowlands dan ben je mooi op tijd met deze eyecatcher!

Op Kampeerliefde.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply