Skip to main content

Koop een daktent bij Decathlon en geniet ieder jaar maandenlang van ultieme kampeervrijheid! Wil je een daktent kopen bij Decathlon? Ga dan voor de MH500 FRESH & BLACK. In deze blog vertel ik je meer over deze daktent.

Waarom een daktent kopen bij Decathlon?

Er zijn een heleboel plaatsen waar je een daktent aan kunt schaffen. Waarom zou je dan een daktent kopen bij Decathlon? Nou, vanwege de MH500 FRESH & BLACK daktent natuurlijk! Deze daktent is van het outdoormerk Quechua, je weet wel, van de pop up tentjes! Maar terug naar de daktent. Het design is strak, de daktent is heel gemakkelijk op te zetten, de prijs is aantrekkelijk en het ‘fresh & black’ spreekt velen aan. Daardoor is het ’s ochtends langer donker in de daktent en kun je heerlijk lang uitslapen.

daktent kopen bij decathlon leeuwarden

Decathlon Leeuwarden

Bijzonderheden MH500 FRESH & BLACK

De MH500 FRESH & BLACK daktent is bedoeld voor twee personen en plaats je, heel verrassend, op het dak van je auto. Decathlon bracht eerder ook een opblaasbare daktent op de markt voor slechts een paar honderd euro destijds, maar dat is niet deze daktent. Die daktent kon je alleen kwijt op een busje, de MH500 FRESH & BLACK kun je ook op auto’s kwijt.

Bij de daktent inbegrepen zitten een binnen- en buitentent, een geïntegreerd matje in schuim (hierover zijn de meningen verdeeld, dus hou er rekening mee dat je hiervoor nog een nieuwe slaapmat zult moeten aanschaffen), een ladder van maximaal 2.50 meter in aluminium, een schroevenset, een schoenenzak en een bevestigingsriem voor accessoires.

De daktent is in slechts vijf minuten op te zetten en weer in te klappen!

Deze daktent van Decathlon is te bevestigen op dakdragers die een gewicht van minimaal 75 kilo aankunnen. De dakdragers moeten een breedte hebben groter dan 78 centimeter. In totaal weegt de daktent (inclusief ladder) 52 kilo.

Door de Fresh & Black-technologie blijft het donker in de tent, zelfs in vol zonlicht is de donkterte maar liefst 99%. Dat slaapt wel heel fijn!

Decathlon geeft vijf jaar garantie op de MH500 FRESH & BLACK tent. Als je gaat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan zit je met deze daktent zeker goed.

Accessoires voor de MH500 FRESH & BLACK

Schaf ook bij Decathlon een aantal accessoires aan voor je daktent, waaronder bijvoorbeeld een hoes die om je daktent past. Koop ook de buitentent en binnentent opnieuw, mocht er een onderdeel kapot zijn gegaan tijdens je reis.

Op het filmpje hiernaast is te zien hoe eenvoudig je de daktent van Decathlon op kunt zetten!

Ervaringen van andere daktentgebruikers

De reviews over de MH500 FRESH & BLACK daktent zijn overwegend positief. Mensen die een daktent kopen bij Decathlon en hierover hun mening hebben gedeeld geven de daktent gemiddeld een 4,5/5, dus dat is een prachtig cijfer!

In een Facebookgroep voor daktentkampeerders zijn de meningen ook overwegend positief, behalve over de slaapmat. Deze wordt door veel daktentkampeerders te dun bevonden en velen hebben dan ook een andere slaapmat gekocht voor in hun daktent. Maar los daarvan zijn de reacties lovend.

  • “Ik heb al veel daktenten gehad en dit is de fijnste. Top tent. Alles klopt.”
  • “Snel en makkelijk op te zetten (in je eentje prima te doen).”

Wat ook opvalt is dat er best een hoop daktentkampeerders zijn die specifiek dit model hebben aangeschaft, omdat deze gemakkelijk in je eentje is op te zetten. Om de daktent te bevestigen op je autodak heb je wel even wat hulp nodig, maar als de daktent eenmaal gemonteerd ga je er gemakkelijk in je eentje (of samen met je kind) op uit.

Ben je er al over uit of een daktent kopen bij Decathlon iets voor je is? Koop de MH500 FRESH & BLACK van Quechua hier!

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply