Skip to main content

Ga je bijna op vakantie en ben je nog op zoek naar leuke kinderkoffers? Kinderen nemen altijd veel te veel spullen mee op vakantie, als je ze tenminste zelf hun koffer laat inpakken. Tassen vol met knuffels waar ze thuis nooit mee spelen, veel te veel broeken, truien maar geen sokken en ondergoed; als je eenmaal bent gaan reizen met kinderen dan herken je het misschien wel. Een goede oplossing is om een goede kinderkoffer te kopen! Met een goede kinderkoffer kun je namelijk afspreken: als deze vol is, dan kan er letterlijk niets meer bij.

Kinderkoffers Action

Deze week koop je in de webshop van Action enorm leuke kinderkoffers. 52 x 30 x 20 centimeter, goed voor 26 liter inhoud zou voldoende moeten zijn om genoeg kleding mee te kunnen nemen en ook nog ruimte over te houden voor de belangrijkste knuffel en nog wat los speelgoed. Er zijn twee soorten verkrijgbaar: de kinderkoffer dino en de kinderkoffer wolken. Dit zijn lichtgewicht koffers met vier wieltjes, waardoor ze ook nog eens heel behendig zijn in gebruik. De koffers kosten €29,95 per stuk en je bestelt ze hier.

kinderkoffer actionkinderkoffer action wolken

Kinderkoffers HEMA

Ook bij HEMA zijn er leuke kinderkoffers te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze koffer met dieren? Zowel leuk voor jongens als meisjes! Deze heeft net iets meer inhoud: 32 liter. Afmetingen zijn 55 x 34 x 21 cm en de kinderkoffer heeft eveneens vier wieltjes en is dus handig manoeuvreerbaar.

Kinderkoffers bol.com

Er zijn ook koffers waar kinderen zelf op kunnen zitten. Handig, als ze nog niet zo groot zijn en snel moe worden als ze wat langer moeten lopen. Dit zijn koffers van bijvoorbeeld de Princess Traveller Kids Collection. Deze zijn verkrijgbaar bij o.a. bol.com. Bij bol.com kun je nog veel meer verschillende soorten kinderkoffers krijgen. Dus kijk rond en bestel de koffer die het best bij je past!

kinderkoffer

Kinderkoffers Blokker

Waar ook een heleboel keuze is als je op zoek bent naar kinderkoffers, bijvoorbeeld als je een kinderkoffer van Spiderman of Paw Patrol wilt, is Blokker. Online vind je hier een grote keuze kinderkoffers, veelal met opdruk van populaire kinderseries.

Bestel de kinderkoffers van Blokker hier!

kinderkoffers winnie de pooh

Waar moet je op letten bij het kopen van een kinderkoffer?

Er zijn een heleboel aanbieders van kinderkoffers, maar waar moet je nou eigenlijk precies op letten als je een kinderkoffer gaat aanschaffen? Allereerst let je natuurlijk op de beschikbare ruimte in de koffer. Past er genoeg in? Daarna is het materiaal waar de koffer van gemaakt is heel belangrijk. Kan het tegen een stootje? En hoe zijn de ritsen? Ook kun je kijken naar het gebruiksgemak. Kan je kind zelf de koffer open en dicht krijgen? Of wordt dat lastig zodra de koffer bommetjevol zit? Ook de wieltjes zijn van belang. Kinderkoffers hebben bij voorkeur vier wieltjes, zodat je ze zowel gekanteld als rechtop kunt verplaatsen. Wat rest is natuurlijk het uiterlijk van de koffer. Is het een koffer waar je kind heel erg blij van gaat worden? Heeft het een leuke opdruk of is het plaatje maar zo-zo.. Welke koffer je ook kiest, ik hoop dat je er nog heel lang heel veel plezier van zult hebben!

Ennuh, vergeet je niet om zonnebrandcrème mee te nemen in de koffer?

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen.

Leave a Reply