Skip to main content

Op Kampeerliefde deel ik iedere week het Kampeer-, reis- & outdoornieuws! Korte nieuwtjes, een camping uitgelicht, tips voor langere artikelen die de afgelopen tijd zijn verschenen op Kampeerliefde.nl of een goede kortingscode waar je misschien iets aan hebt. Deze week: Kindvriendelijke campings in Overijssel, de Nationale Open Camping Dag, Camping Betuwe uitgelicht, maak kennis met Mepal servies en is kamperen met een daktent iets voor jou?

De Nationale Open Camping Dag

Weet jij al welke camping je het aankomende kampeerseizoen wilt gaan bezoeken? Het online kampeerplatform I love kamperen organiseert in samenwerking met zo’n driehonderd campings in binnen- en buitenland de I love kamperen Nationale Open Camping Dag op zaterdag 1 april. Tijdens deze dag kun je allerlei verschillende campings bekijken, misschien alvast een plaatsje reserveren en heel veel voorpret beleven. Dé kans om eens verder te kijken dan een digitale plattegrond! Als bezoeker maak je – als je je van tevoren aanmeldt – ook nog eens kans op hele mooie prijzen, zoals kamperen bij een SVR-camping naar keuze of prachtig kampeermeubilair.

Meer info vind je op opencampingdag.nl.

Camping Betuwe uitgelicht

Wij weten zelf nog niet precies waar we komende zomer vakantie zullen gaan vieren. Mijn man opperde de Betuwe; daar wilde hij graag eens naartoe! Via Instagram stuitte ik op Camping Betuwe. Een goede kanshebber voor een kampeervakantie wat mij betreft, want ik zag erg leuke foto’s van het afgelopen zomerseizoen op deze camping! Wat me opviel: een prachtige visvijver waar enorme vissen gevangen zijn, een bezoek van een valkenier, het plaatselijke bouwdorp dat neerstreek op de camping, een vlot over het water: dat zijn activiteiten waar mijn kinderen erg enthousiast van worden. Op de website zag ik daarnaast een mooie speeltuin en ook het feit dat er een brasserie is staat mij wel aan.

Misschien wordt dit ‘m wel komende zomer. Ben jij er al uit? Boek dan snel je vakantie bij Camping Betuwe!

Maak kennis met Mepal servies

Vorige week vertelde ik je al dat wij een vouwwagen hebben gekocht! De hoogste tijd dus om binnenkort eens al onze oude kampeerspullen onder de loep te nemen en te kijken wat er kan blijven en wat we echt niet meer mee zullen nemen in de vouwwagen. Wat ik eigenlijk al zeker weet is dat ons campingservies de kliko in gaat. Veel is niet meer compleet of er zitten barsten in. De hoogste tijd voor wat nieuws! Ik heb me online al flink zitten verlekkeren aan het campingservies van Mepal. Ik ken Mepal natuurlijk al van de onverwoestbare broodtrommels en antilekbekers die onze kinderen meenemen naar school. Wat ik heel fijn vind is dat je eigenlijk zeker weet dat – bij normaal gebruik – de producten van Mepal niet kapot zullen gaan. Ideaal als je een campingservies bij elkaar wilt samenstellen!

campingservies

Je kunt gaan voor Basic campingservies. Dat is oersterk en kun je  jarenlang van genieten. Dit servies is al zestig jaar in het assortiment van Mepal! Persoonlijk vind ik de serie Wave ook erg mooi, hierbij kun je leuk gaan mixen en matchen met allerlei verschillende kleuren.

Bij Mepal vind je nog veel meer mooie spullen die je goed op de camping kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld thermosflessen, schalen en kommen en nog veel meer! Wil jij ook jarenlang gebruikmaken van stijlvol campingservies? Neem dan gauw een kijkje op Mepal.com.

 

12 kindvriendelijke campings in Overijssel

Overijssel is één van mijn favoriete kampeerbestemmingen in Nederland. Vanuit eigenlijk het hele land is het goed bereikbaar, de natuur is er prachtig en er is altijd iets te doen. En dat is zeker belangrijk als je met kinderen op vakantie gaat! De Zandstuve, Beerze Bulten en nog veel meer mooie campings zetten alles op alles om het hele gezin een fantastische vakantie te bezorgen. Ik zette 12 kindvriendelijke campings in Overijssel voor je op een rijtje. 

Is kamperen met een daktent iets voor jou?

Heb je er wel eens over nagedacht om te gaan kamperen met een daktent? Als je houdt van avontuur, er vaak en snel op uit wilt en houdt van rondreizen, dan is een daktent misschien wel iets voor jou. Mijn zus heeft ook een daktent, en zij is er lyrisch over! In dit artikel lees je alles wat je moet weten over kamperen met een daktent.

daktent

Nog even de tips op een rijtje:

Eerdere edities van het Kampeer-, reis- en outdoornieuws lees je hier!

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply