Skip to main content

Jij bent op zoek naar kindvriendelijke campings in Overijssel. En niet zonder reden, want kamperen in Overijssel met het hele gezin is altijd een feestje. Waarom Overijssel? Omdat Overijssel prachtig is én er een heleboel kindvriendelijke campings zijn. Of je nou met tent, vouwwagen, caravan of camper gaat, je vakantie wordt gegarandeerd een succes voor jong en oud. Welke camping ga jij bezoeken?

Kindvriendelijke campings in Overijssel op een rijtje

Beerzebulten

Beerzebulten is één van de bekendere campings in dit lijstje met kindvriendelijke campings in Overijssel. Het ligt middenin de heerlijke natuur van het Vechtdal, maar dat zal je kinderen een worst wezen! Op deze camping is namelijk zoveel te doen, dat je de camping helemaal niet hoeft te verlaten, wat je kinderen betreft. Er is een fantastisch zwemparadijs, animatie en theater, een indoor speelparadijs genaamd ‘Giga konijnenhol’ en medio 2023 komt er zelfs een Giga Spetterpark! Oh, en moeders? Voor jou is er natuurlijk de beautysalon en wellness.

Alle aanbiedingen voor Beerzebulten vind je hier!

kindvriendelijke campings in Overijssel Beerze Bulten kamperen

Vakantiepark Beerze Bulten

 

Vakantiepark De Witte Berg

In het prachtige Ootmarsum vind je Vakantiepark De Witte Berg. Een heerlijke camping voor als je van water houdt, want er is een zwemparadijs, een natuurlijke zwemvijver en een visvijver! Buiten is een waterspeeltuin, maar er is ook een indoorspeeltuin. Verder zijn er her en der over het terrein verspreid verschillende speeltuinen en in de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig.

Kijk hier voor acties een aanbiedingen bij Vakantiepark De Witte Berg.

Camping ’t Veld

Het mag dan wel de kleinste vijfsterrencamping van Nederland zijn, de vijf sterren zijn er natuurlijk niet voor niets! Zo is er een overdekt zwembad, strandmeer, verschillende speeltuinen en een animatieteam aanwezig op Camping ’t Veld in Rheeze. Ook is er een indoor speeltuin, een campingwinkel en een restaurant.

Camping De Belten

Ook weer zo’n fijne kindvriendelijke camping in Overijssel: Camping De Belten in Rheeze! Hier is buitenspelen altijd uitdagend, zo is er bijvoorbeeld een klautertuin en een speelstrand. Verder vind je hier ook een overdekt zwembad en een verwarmd buitenzwembad, animatie, skelterverhuur en een ‘chillroom’.

Camping de Vossenburcht

Middenin de bossen in IJhorst vind je Camping de Vossenburcht. Met zwembad en kleuterbad, een animatieprogramma voor kinderen tussen de 3 en 13 jaar, een speciaal programma voor tieners en een speeltuin én pannakooi, is er altijd iets te doen voor kinderen op deze camping.

Camping Heidepark

De gezelligste camping van Overijssel! Althans, dat zeggen ze zelf bij Camping Heidepark. Maar misschien hebben ze wel gelijk. Deze familiecamping heeft voor ieder wat wils. Een zwembad, een speelzolder, een recreatieteam in het hoogseizoen, verschillende speeltuintjes; deze charmecamping heeft het allemaal!

Boek hier je verblijf bij Camping Heidepark!

Camping De Kleine Wolf

In 2022 werd deze kindvriendelijke camping in Overijssel nog verkozen tot Camping van het Jaar, fijnste gezinscamping. ‘Groots in klein geluk’ is een slogan die de Camping De Kleine Wolf graag gebruikt. En wat is er toch een hoop te doen. Er is een zandstrand met expeditie-eiland, een animatieteam, binnen- en buitenzwembad met glijbanen (en het zwembad wordt in 2023 ook nog eens uitgebreid!), een pumptrack van maar liefst 1500 m2 (Google dat maar eens!), een indoor speelparadijs, een visvijver en nog heel veel meer!

Zoek & boek hier je verblijf bij Camping De Kleine Wolf!

Krieghuusbelten

Bij familievakantiepark Krieghuusbelten is er van alles te beleven voor kinderen. Naast de indoor- en buitenspeeltuinen heeft dit vakantiepark nog een extra speelbeleving voor kinderen. Er is namelijk een interactief speelveld, waarbij mobiele technologie en traditioneel spelen samenkomt. Licht en geluid maar ook een hoop beweging dus! Er is ook nog een wandel- en speelbos.

Boek hier je verblijf bij Krieghuusbelten!

Vakantiepark Ommerland

Ouders van paardenmeisjes opgelet: bij Vakantiepark Ommerland is een pony manege met meer dan 20 shetlandpony’s en het is zelfs mogelijk om een eigen verzorgpony te hebben tijdens je vakantie! Alleen daarom al zou je naar deze kindvriendelijke camping gaan, maar er is nog meer: een zwembad en waterspraypark, je kunt naar het klimbos en paintball spelen, er is een indoor speeljungle, je kunt naar de Bo & Bibi bosclub, er is een pumptrackbaan, een chillplek voor tieners en als ouders kun je je in de watten laten leggen bij Ommer Oase! Hoe fijn is dat!

Boek hier je verblijf bij Ommerland!

Vakantiepark Sallandshoeve

Nog zo’n fijne kindvriendelijke camping in Overijssel is Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten. Er is een binnenzwembad, een animatieteam van april tot en met augustus, je kunt er bowlen, uit eten gaan, er zijn speeltuinen en een speelvijver, skelters huren of midgetgolven en er is een uitgebreid spellenplein.

Reserveer hier je vakantie!

Vakantiepark ’t Rheezerwold

Wéér zo’n leuke kindvriendelijke camping in Rheeze: Vakantiepark ’t Rheezerwold! Ik val inmiddels een beetje in herhaling, maar ook hier is van alles te beleven voor kinderen. Zwembad, speeltuinen,  animatie, you name it. Maar ook een interactieve speelboog en zelf energie opwekken met de Music Ball waardoor je leuke kinderliedjes kunt beluisteren!

Reserveer hier je vakantie!

Kampeerdorp de Zandstuve

Als de reclame van Kampeerdorp De Zandstuve op tv is vraagt mijn dochter standaard: ‘mogen we daarheen’? En eerlijk is eerlijk, het ziet er natuurlijk ook fantastisch uit. Kampeerdorp De Zandstuve noemt zichzelf niet voor niets dé kindercamping van Nederland. Wat is er eigenlijk niet te doen op deze camping? Zoveel animatie, sport en spel en zelfs theater is er op geen enkele camping te vinden. Een aanrader dus!

Actuele acties van kampeerdorp De Zandstuve vind je hier!

Heb of ken jij nog kindvriendelijke campings in Overijssel die niet in deze lijst staan? Reageer dan op dit bericht en we nemen de camping mee in ons overzicht van kindvriendelijke campings in Overijssel!

Heb jij al een keuze kunnen maken uit deze campings? Boek dan snel bij de camping zelf of via ACSI Eurocampings!

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply