Skip to main content

Op Kampeerliefde deel ik iedere week het Kampeer-, reis- & outdoornieuws! Korte nieuwtjes, een camping uitgelicht, tips voor langere artikelen die de afgelopen tijd zijn verschenen op Kampeerliefde.nl, onze persoonlijke kampeeravonturen of een goede kortingscode waar je misschien iets aan hebt. Deze week: De eerste camping is geboekt, toegang tot het zwembad op de camping met gezichtsherkenning, de Albert Heijn spaaractie voor buitenservies, kamperen tijdens Pasen en kamperen met een baby, iets voor jou?

Onze eerste camping is geboekt: Camping Botniahiem

In eerdere edities van het Kampeer-, reis- en outdoornieuws heb ik al verteld dat wij onlangs een vouwwagen hebben gekocht. Deze hebben we nog niet, we moeten nog wachten tot april voordat we onze Jamet op kunnen halen. Ondertussen zijn we druk bezig met plannen maken. Zo willen we graag in de meivakantie een paar dagen weg en zijn er nog een paar weekenden waarin we met de vouwwagen weg willen. Voor de zomervakantie is er inmiddels één camping geboekt, en dat is Camping Botniahiem in Damwâld! Laat dat nou eens onze eigen woonplaats zijn… Waarom we dat doen? Dat heeft een paar redenen. Ten eerste omdat het gewoon een fijne camping is! Een tijdje geleden heb ik de teksten geschreven voor hun website, dus ik heb leuk contact met de eigenaren. De tweede reden is dat we een paar jaar geleden al eens op een andere camping in eigen woonplaats hebben gestaan, en dit beviel ons toen wel. We zagen onze eigen woonplaats eens op een heel andere manier. De laatste reden is dat onze oudste dochter middenin onze vakantie jarig is. Dat was vorig jaar – toen we kampeerden op De Zandhegge – ook het geval en dat was toch wel wat onpraktisch. Daarom gaan we nu eerst een paar dagen in eigen dorp kamperen, komen we weer thuis om de verjaardag van onze dochter te vieren, en gaan we daarna weer verder op reis! Waar die reis dan naartoe gaat? Dat weten we nog niet, maar we weten wel dat we dan ongeveer twee weken weg willen. Wordt vervolgd dus!

Toegang tot het zwembad op de camping met gezichtsherkenning

Gisteren las ik in een Facebookgroep over kamperen met kinderen over campings die werken met gezichtsherkenning voor toegang tot het zwembad. Ik dacht eerst aan een 1 april-grap, maar later bleek dat er daadwerkelijk campings met deze methode werken. Dat vond ik interessant, dus ben ik er wat dieper in gedoken. Lees hier over biometrie oftewel gezichtsherkenning op de camping.

zwembad op een camping met gezichtsherkenning

Met een zwembril op kan het zijn dat je gezicht niet herkend wordt 😉

Kamperen tijdens Pasen op Familiecamping De Vossenburcht

Pasen valt dit jaar halverwege april. En alhoewel het dan soms nog best wel eens koud kan zijn, zijn er best veel mensen die graag hun caravan, vouwwagen of tent van stalling willen halen om het kampeerseizoen te gaan starten! Een heerlijk lang weekend weg met het hele gezin kan bijvoorbeeld bij Familiecamping De Vossenburcht in IJhorst. Hier kun je komen kamperen met leuke extra’s, zoals een gratis late uitcheck op Tweede Paasdag, een kleine verrassing bij aankomst, knutseltasjes voor de kinderen, paaseieren zoeken op de camping, cupcakes bakken en genieten van een paasbrunch in de brasserie. Ook krijg je bij je boeking een gratis fiets- en wandelkaart van de omgeving.

Boek hier je paasweekend bij Familiecamping de Vossenburcht!

Spaar voor buitenservies bij Albert Heijn

Ik doe zelf regelmatig mijn boodschappen bij Albert Heijn. Voor de meest spaaracties loop ik niet zo warm, maar ik wil jullie toch graag wijzen op de Albert Heijn spaaractie die pas van start is gegaan. Je kunt namelijk sparen voor hoge korting op heel mooi buitenservies van het merk MOODS. Ik ben er zelf nog niet helemaal over uit of ik ga voor dit buitenservies voor onze vouwwagen of dat ik toch iets anders ga bestellen, maar via mijn app spaar ik in ieder geval al automatisch zegels, dus ik heb nog even de tijd om te beslissen.

albert heijn spaaractie

Is kamperen met een baby iets voor jou?

De tijd dat wij een baby in huis hadden is inmiddels alweer een tijdje terug. Onze jongste is inmiddels 3,5 jaar oud. Maar toen hij een baby was zijn we er wel degelijk met de tent op uit geweest en dat vond ik een geweldige ervaring. Is kamperen met een baby ook iets voor jou?

kamperen met een baby

Dit was ‘m dan; het Kampeer-, reis- en outdoornieuws!

Nog even de onderwerpen op een rijtje:

Eerdere edities van het Kampeer-, reis- en outdoornieuws lees je hier!

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply