Skip to main content

Vind jij suppen helemaal het einde en wil je je eigen SUP board kopen? Dan heb ik een hele goede tip voor je, want in de webshop van Lidl zijn er hele goede sup board aanbiedingen te vinden. Er zijn SUP boards voor iedere type supper (ook SUP boards voor kinderen!) en bovendien zijn een aantal boards nu ook nog eens heel fijn geprijsd!

sup board kopen

Suppen in Sneek

Zelf heb ik al een aantal keer op een SUP board mogen staan. Mijn eerste ervaring op een SUP board was tijdens een persreis voor de blog waar ik destijds voor schreef. Ik verbleef toen in hartje Sneek en supte daar als een volleerd supper onder de beroemde waterpoort door. Ik had nog nooit eerder op een sup-plank gestaan maar verbaasde me erover hoe relatief makkelijk het eigenlijk is. Iedereen die een beetje evenwicht kan bewaren kan het. Alleen het op- en afstappen vergt wat extra aandacht, maar als je eenmaal staat kan eigenlijk bijna niets meer je supavontuur verpesten.

Zelf een SUP board kopen

Inmiddels heb ik een aantal keer op een SUP board gestaan en er al regelmatig over nagedacht om er zelf één aan te schaffen. Suppen is namelijk een enorm leuke vrijetijdsbesteding, waarbij je heel fijn in beweging bent en ook nog eens kunt genieten van de omgeving. Een beetje spierpijn in je armen hoort er een beetje bij, maar hoe vaker je gaat suppen hoe minder erg die spierpijn zal worden.

Suppen op de camping

Tot op heden heb ik nog altijd niet een SUP board aangeschaft. Wat mij tot nu toe tegengehouden heeft is dat het toch wel een prijzige aanschaf is, terwijl ik mezelf niet wekelijks zie gaan suppen. Vorig jaar was ik echter een weekend op Molecaten Park Kuierpad, waar op het park naast een grotere plas ook een kleinere plas te vinden was. Tegenover ons op het veldje stond een gezin die zelf een SUP-board meehad op vakantie. Ik zag hen toen regelmatig het board erbij pakken om even een rondje over de plas te maken. Zowel de kinderen als de ouders hadden er enorm veel plezier in en toen heb ik wel eens gedacht: ik kan er natuurlijk ook gewoon eentje kopen om mee te nemen op vakantie!

sup board voor teams

Als dat niet leuk is voor op de camping, een SUP board voor teams!

Waarom zou je zelf een SUP board kopen?

Als je zelf dichtbij het water woont, houdt van in beweging zijn en meer wilt dan alleen een jaarlijks rondje suppen tijdens een vrijgezellenfeestje, dan is het een goed idee om zelf een SUP board te kopen. Ook als je met je hele gezin tijdens je vakanties gebruik wilt maken van je eigen SUP board, maar niet telkens een SUP board wilt huren, dan is het kopen van een eigen SUP board een goede optie. Want een SUP board huren loopt natuurlijk ook al snel in de papieren.

Sup board kopen bij Lidl

In de nieuwste folder van Lidl-shop zag ik deze week een aantal SUP boards die Lidl-shop in de aanbieding heeft. Onder andere van het bekende watersportmerk Mistral, maar ook van het eigen merk Crivit. Deze SUP boards zijn allemaal opblaasbaar. In de webshop zag ik dat Lidl ook nog andere SUP boards verkoopt, waaronder een SUP-board speciaal voor kinderen, maar ook een SUP board voor teams waar je met meerdere mensen tegelijkertijd op kunt suppen!

Of je nu een beginnende peddelaar bent of al ervaren bent, deze boards zijn perfect voor iedereen die van avontuur houdt. De SUP-boards die je bij Lidl koopt zijn gemaakt van duurzaam materiaal en bieden stabiliteit en betrouwbaarheid, zodat je met vertrouwen het water op kunt en lekker kunt gaan peddelen.

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp zijn de SUP-boards gemakkelijk op te blazen en in een mum van tijd klaar voor gebruik. Bovendien zijn ze lichtgewicht en draagbaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen naar je favoriete locaties.

sup board voor kinderen

Wil jij graag gaan suppen op je eigen SUP board komende zomer? Bekijk dan hier alle SUP boards in de Lidl-Shop en geniet de komende tijd van ontspannen tochten door de natuur of een rondje suppen over de stadsgrachten!

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply