Skip to main content

We zijn er bijna, een programma van Omroep Max dat wordt uitgezonden op NPO1: het is het favoriete vakantieprogramma van kampeerliefhebbend Nederland. Vanaf aankomende dinsdag 15 augustus is het twaalfde seizoen te zien. Negentien duo’s en één alleenstaande trekken er met hun campers en caravans op uit om in 32 dagen de eilanden Corsica en Sardinië te bezoeken. Kijk vanaf 21.20 uur mee naar dit heerlijke stukje slow-tv!

Deelnemers ‘We zijn er bijna’

Martine van Os presenteert voor de twaalfde keer ‘We zijn er bijna’. De opnames voor We zijn er bijna hebben in mei van dit jaar plaatsgevonden. Aan het programma doen negentien duo’s mee, waaronder twee buurvrouwen. Ook zijn er twee honden bij het reisgezelschap: Sita en Nola. Daarnaast is er één ‘alleenstaande’ mee op reis: Koos. Koos is assistent reisleider en noemt zichzelf ‘reisleider van de afdeling improvisatie’, voor alles wat er niet volgens planning gaat en waar mensen hulp bij nodig hebben. Koos is niet helemaal alleenstaand, want hij heeft gewoon een vrouw. Een vrouw die hem zijn jaarlijkse groepuitje enorm gunt.

Kampeergroepsreizen door Corsica en Sardinië

De deelnemers aan ‘We zijn er bijna’ gaan zogezegd met een kampeergroepsreis naar Corsica en Sardinië. De reizen van ‘We zijn er bijna’ worden georganiseerd door ACSIreizen. Het is dus ook zelf mogelijk om de reis die je op televisie volgt te gaan maken!

Sardinië

De reis die te zien is in We zijn er bijna start in Torre del Lago Puccini – Livorno, vanwaar de ferry wordt genomen naar Bastia op het eiland Corsica. De reis gaat vervolgens verder via Calvi naar Sagone en Porto-Vecchio. Halverwege de reis nemen de deelnemers de ferry naar Santa Teresa op Sardinië, om door te reizen naar Cannigione di Arzachena, Tortolí/Arbatax, Muravera en Cuglieri. Via de schitterende kustroute gaat de route verder naar Cannigione di Arzachenan waarna met een ferryovertocht van Olbia naar Livorno de reis uiteindelijk weer eindigt.

Route we zijn er bijna 2023 Corsica en Sardinië

Andere kampeergroepsreizen

Naast de prachtige kampeergroepsreis door Corsica en Sardinië zijn er nog veel meer kampeergroepsreizen te doen via ACSIreizen. Momenteel zijn er zelfs 24 kampeerrondreizen boekbaar (en daar gaan bij de meeste reizen geen cameraploegen mee!). Je kunt bijvoorbeeld in 22 dagen Tsjechië, Slowakije en Hongarije bezoeken, of meegaan met een prachtige 25-daagse rondreis langs de Noorse Fjorden. Ook als je zelf niet beschikt over een kampeermiddel kun je mee met deze kampeergroepsreizen. Via ACSI kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een camper huren. ACSI Kampeerreizen organiseert al meer dan 25 jaar rondreizen waarbij kampeerders met een eigen caravan, camper of alleen met de auto reizen. Iedereen rijdt van camping naar camping in haar eigen tempo. Onderweg is er voldoende te zien en zijn er diverse stops te maken. Een reisleidersechtpaar is aanwezig om de deelnemers professioneel te begeleiden. Ook een kampeergroepsreis maken? Laat je hier inspireren!

Kampeerreizen Italië

We zijn er Bijna!, vanaf dinsdag 15 augustus 2023, om 21.20 uur bij MAX op NPO 1.

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen.

Leave a Reply