Skip to main content

Last minute camping boeken in Nederland? Dat kan! Als het eindelijk mooi weer wordt, je een paar vrije dagen hebt en eventuele kinderen nog niet naar school hoeven, kun je soms nog last minute campings boeken in Nederland. Benieuwd naar welke campings en of je ook nog aantrekkelijke kortingen kunt scoren? Lees dan snel verder!

Last minute campings boek je o.a. bij:

Last minute camping boeken

Nog even een paar dagen genieten van een camping aan zee, een camping in de bossen of misschien wel kamperen bij de boer. Pak die kans zodra je hem krijgt, zou ik zeggen! Het kan best lastig zijn om last minute nog een geschikte camping te vinden wanneer het erg mooi zomerweer is. Zeker in het hoogseizoen zitten populaire campings vaak vol en eventuele lege plekjes zijn vaak snel ingevuld wanneer de zon tussen de wolken door piept. Desondanks zijn er zeker nog mooie plekken te vinden in Nederland op de camping waar je last minute terecht kunt.

Laat je verrassen

Voor een last minute camping is het soms wel handig om niet teveel eisen te stellen en je gewoon te laten verrassen. Ben je hartje zomer op zoek naar een camping met binnen- en buitenzwembad, met animatieteam, restaurant, campingwinkel, speeltoestellen op elk veldje, en het liefst ook nog in een bebost gebied op minder dan een kilometer van de zee voor nog geen twintig euro per nacht? Dan kun je het natuurlijk wel schudden. Als je iets minder eisen stelt, kun je bovendien nog wel eens behoorlijk verrast worden door wat je tegenkomt.

Last minute camping met korting

Veel campings bieden last minute korting aan campinggasten die op het laatste moment hun onbezette plekjes op de camping gaan bezetten. Dat is voor hem namelijk een win-win-situatie. Een eerder nog onbezette plaats wordt zo tóch bezet en de campinggast is blij dat hij minder betaalt.

Last minute camping boeken bij Ardoer

In de zomerperiode kun je bijvoorbeeld bij Ardoer terecht voor last minute aanbiedingen. Kom bijvoorbeeld kamperen in Zeeland tegen een fikse korting of kom naar Camping de Zandhegge voor een verblijf in een glampingaccommodatie. Bekijk hier alle last minute aanbiedingen!

Last minute camping boeken bij Molecaten

Dat ik fan ben van Molecaten hoef ik misschien niet eens meer te vertellen. Onlangs bezochten we Molecaten Park De Leemkule in Hattem, en eerder al Molecaten camping ’t Hout. Ook bij deze en andere campings van Molecaten vind je last minute aanbiedingen.

Last minute camping boeken bij ACSI Eurocampings

Bij ACSI Eurocampings krijg je tot 3 september 10% korting op last minute boekingen voor geselecteerde campings in zowel Nederland, Frankrijk, Italië, Duitsland en andere landen. Bekijk hier welke campings je met last minute korting kunt bezoeken! 

Last minute korting bij De Vossenburcht

Ook bij individuele campings zoals De Vossenburcht in IJhorst zijn er soms mooie aanbiedingen. Bij De Vossenburcht kun je bijvoorbeeld voor een verblijf tot en met tot en met 31 september met 20% zomerkorting terecht!

Bieden op een last minute vakantie

Een andere leuke manier om een leuke last minute kampeervakantie te scoren is bijvoorbeeld door via Vakantieveilingen.nl een bod uit te brengen op een kampeervakantie of een vakantie in een chaletje.

Liever vroeg je camping boeken?

Liever niet je vakantie af laten hangen van een last minute boeking? Dan zul je toch echt in een vroeger stadium een plekje op je camping naar keuze moeten reserveren. En dat hoeft ook echt niet altijd voor de hoofdprijs te zijn. Zo krijg je bij Molecaten bijvoorbeeld standaard 8% korting op je boeking als je meer dan drie maanden vooraf je camping boekt. Tel uit je winst!

Leave a Reply