Skip to main content

Korte kampeer- en reisberichten die wel de moeite waard zijn om te delen, maar die niet een hele blog van tig woorden nodig hebben. Vanaf deze week vind je iedere week korte nieuwtjes verzameld in een blog. Met tips voor leuke artikelen om te lezen, winacties, campings of handige producten die we graag even uitlichten. Lees verder voor het reis- en kampeernieuws week 34.

Op zoek naar een last minute camping?

Het is éindelijk fijn kampeerweer in Nederland. Kun je de verleiding niet weerstaan en wil je er toch nog even op uit, maar niet de hoofdprijs betalen? Ik schreef een artikel over hoe en waar je de beste last minute kampeervakanties scoort!

Win een reis naar Disneyland Parijs!

Bij VakantieVeilingen.nl vind je de leukste veilingen voor bijzondere dagjes uit, hotelovernachtingen of leuke spullen voor in huis of tuin. Ik waag hier regelmatig een gokje voor bijvoorbeeld tickets voor de Apenheul of andere dierenparken. Bij VakantieVeilingen.nl maak je nu kans op een reis naar Disneyland Parijs voor 4 personen ter waarde van €3000,-! Niet door te bieden, maar door even je gegevens achter te laten. Daarbij kun je verschillende acties voltooien (zoals bepaalde veilingen bekijken) waardoor je extra kans maakt op de prijs! (Deze actie is afgelopen).

We zijn er bijna weer op tv!

We zijn er bijna, een programma van Omroep Max dat wordt uitgezonden op NPO1: het is het favoriete vakantieprogramma van kampeerliefhebbend Nederland. Sinds dinsdag 15 augustus is het twaalfde seizoen te zien. Negentien duo’s en één alleenstaande trekken er met hun campers en caravans op uit om in 32 dagen de eilanden Corsica en Sardinië te bezoeken. Lees er hier meer over!

Route we zijn er bijna 2023 Corsica en Sardinië

Route we zijn er bijna 2023 Corsica en Sardinië

Slaapzak National Geographic bij Action

Is jouw slaapzak ergens blijven liggen op Lowlands of Decibel? Of ben je voor je volgende kampeeravontuur gewoon toe aan een nieuwe slaapzak? Als je op zoek bent naar een goedkope slaapzak kun je bij Action een National Geographic slaapzak kopen. 

Camping van de week

Ben je op zoek naar een camping op de Utrechtse Heuvelrug? Ga dan naar RCN het Grote Bos! Je vindt de camping middenin een bos in de driehoek Doorn, Driebergen en Maarn; een prachtige omgeving met enerzijds het rivierenlandschap met historische steden en kastelen om te bezoeken, en aan de andere kant een bosgebied dat lekker heuvelachtig is: perfect om te fietsen dus! Uitstapjes die je vanaf de camping kunt maken zijn bijvoorbeeld naar het Spoorwegmuseum, Ouwehands Dierenpark, Kasteel Amerongen of ga mountainbiken in de bossen. De camping heeft een eigen buitenzwembad en survivalparcours.

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen.

Leave a Reply