Skip to main content

Kampeerdorp De Zandstuve is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen! Ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie-ervaring voor jou en je dreumes of peuter en ben je nog niet gebonden aan schoolvakanties? Dan zijn de dreumesweken bij Kampeerdorp De Zandstuve iets voor jou! Tijdens deze speciale weken zijn er leuke activiteiten en avonturen die perfect zijn afgestemd op de allerkleinsten. Lees snel verder en laat je overtuigen door wat Camping De Zandstuve te bieden heeft tijdens de dreumesweken!

Voordelen van de dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve:

  • Het is rustiger op de camping, omdat het buiten de schoolvakantie valt
  • De dreumesweken zijn supervoordelig ten opzichte van de schoolvakanties
  • Er zijn activiteiten speciaal voor kinderen in de dreumes- en peuterfase
  • Deelname aan activiteiten kan, maar hoeft natuurlijk niet
  • Deelname aan activiteiten is gratis

Meer info!

Een uniek programma voor dreumesen

Bij Kampeerdorp De Zandstuve begrijpen ze dat dreumesen en peuters speciale aandacht en zorg nodig hebben. Daarom hebben ze een uniek programma samengesteld dat speciaal is samengesteld voor deze leeftijdsgroep. Van knutselen en dansen tot spelletjes en waterspelen, er is altijd iets leuks te doen voor de kleintjes. Het ervaren en enthousiaste animatieteam staat klaar om de dreumesen en peuters een geweldige tijd te bezorgen. En je weet wat ze zeggen: als de kinderen het leuk hebben, dan hebben de ouders dat ook!

Leerzame en ontwikkelingsgerichte activiteiten

Naast het bieden van plezier, hebben de dreumesweken bij Kampeerdorp De Zandstuve ook een educatieve kant. De activiteiten zijn bedacht om de ontwikkeling van je dreumes te stimuleren. Van sensorische spelletjes tot muziek- en bewegingsactiviteiten, je kind zal nieuwe vaardigheden leren terwijl het plezier heeft. Het is een geweldige manier om spelenderwijs te leren en nieuwe ervaringen op te doen.

Samen genieten tijdens de dreumesweken bij Kampeerdorp De Zandstuve

De dreumesweken bij Kampeerdorp De Zandstuve zijn niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook voor jou als ouder. Je kunt samen met je dreumes deelnemen aan verschillende activiteiten en quality time doorbrengen. Van speeltuinen en zwembaden tot gezellige picknickplaatsen, er zijn tal van plekken waar je kunt ontspannen en samen kunt genieten van de vakantie. Het is een geweldige gelegenheid om mooie herinneringen te creëren en de band met je dreumes te versterken. En ligt je kleintje eindelijk, moe maar zeer voldaan, in zijn of haar bedje? Dan kun je als ouders ook de nodige qualitytime met elkaar besteden. Trek een wijntje open, speel samen spelletjes of lees nog even lekker een boek voor je caravan, tent of accommodatie.

Accommodaties en kampeerplaatsen

Tijdens de Dreumesweken bij Kampeerdorp De Zandstuve kun je prima terecht in je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper. Mocht je dat met een dreumes nog niet zo zien zitten of als je iets meer luxe en comfort wilt, dan zijn er ook veel verschillende en bijzondere accommodaties, zoals de Stuuflodges, chalets en zelfs het Kasteel Uylenburght voor 10 personen!

Dreumesweken 2023 vinden plaats in de volgende weken: 8 t/m 16 mei, 23 t/m 25 mei, 30 mei t/m 6 juni, 13 juni t/m 7 juli en 4 september t/m 13 oktober.

Adres: Grote Beltenweg 3, 7794 RA Rheeze

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je dreumes zich helemaal kan uitleven, dan zijn de dreumesweken bij Camping De Zandstuve een absolute aanrader. Boek snel je verblijf voor de Dreumesweken bij Kampeerdorp De Zandstuve en geniet alvast van alle voorpret met je kleintje!

Ben je op zoek naar een andere camping om met je kleintje te verblijven? Kijk dan eens hier voor meer kindvriendelijke campings in Overijssel!

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply