Skip to main content

In onze zoektocht naar nieuwe campingstoelen kwamen we uit bij vier exemplaren van de Campart Travel Novara Campingstoel CH-0596. Inmiddels is ons kampeerseizoen van start en hebben we de stoel zodoende goed uit kunnen testen. In deze blog lees je meer over onze bevindingen!

Campart Travel Novara Campingstoel CH-0596

Als je op zoek gaat naar nieuwe campingstoelen dan kun je door de bomen wel eens het bos niet meer zien. Lichtgewicht, laag bij de grond of juist op ‘normale’ zithoogte, met verschillende standen, met voetenbankje of andere kekke gadgets? En dan is er ook nog eens zoveel verschil in prijs! Je kunt voor een paar tientjes een prima campingstoel kopen, maar je kunt er ook gerust twee- of driehonderd euro aan uitgeven. Omdat wij hopen er zeker de komende tien jaar mee te kunnen doen in onze vouwwagen kozen we dit keer niet voor de goedkoopste optie, maar voor een iets duurdere (maar overigens nog lang niet in het duurste segment!). De Campart Travel Novara Campingstoel CH-0596.

Campart Travel Novara Campingstoel CH-0596

Veel positieve reacties

Over deze ‘Campart Travel Novara Campingstoel CH-0596’ lazen we bijna alleen maar lovende reacties. “Ingeklapt erg compact”, “een heerlijk comfortabele en zachte zit” en “veel steun in je gehele rug tot en met je hoofd” waren een paar van de opmerkingen die ik in reviews las voordat ik vier van deze stoelen in mijn winkelmandje mikte.

Inmiddels hebben we de stoelen uitgebreid kunnen testen toen we op vakantie waren naar Camping de Grimberghoeve in Notter. In deze vijf dagen hebben mijn man en ik regelmatig tegen elkaar gezegd hoe blij we wel niet zijn met deze stoel! Doordat de stoel in zeven verschillende standen gezet kan worden is er altijd wel een stand die bij je past. Ikzelf vond de stand voor meest rechtop zitten eigenlijk iets té rechtop, dus ik zette voor normaal zitgebruik de stoel vaak op de tweede stand. De kinderen gingen er graag bij liggen, en gebruikten dan de zevende stand natuurlijk!

Campingstoel met geïntegreerd hoofdkussen

Een voordeel aan dit type campingstoel is dat er een geïntegreerde hoofdkussen in zit. Dat klinkt ingewikkelder dan het is, maar is wel ontzettend handig.

Een extra voordeel aan de Campart Travel Novara Campingstoel CH-0596 is dat je er een bijhorend voetenbankje bij aan kunt schaffen. Als je dan de stoel in de liggende stand hebt dan lig je er nog fijner als op een strandbedje! Wijzelf hebben slechts één van die voetenbankjes aangeschaft, want de kans dat we met z’n allen tegelijkertijd languit gaan is niet zo heel groot met kleine kinderen.

Lichtgewicht campingstoel

De Campart Travel Novara Campingstoel CH-0596 heeft een aluminium frame en is daarom niet zwaar om te dragen (5,2 kilo). Het heeft een draagvermogen van 120 kilo en de afmetingen zijn 112 x 68 x 9 cm.

Ben jij ook op zoek naar een fijne campingstoel en heb je wel wat ruimte in je caravan, camper, vouwwagen of kofferbak? Dan is de Campart Travel Novara Campingstoel CH-0596 zeker aan te raden! Je koopt deze campingstoel eenvoudig en snel bij onder andere bol.com. Ook de voetensteun koop je hier.

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply