Skip to main content

Verzeker je camper, caravan of vouwwagen bij ACSI Verzekeringen

Je camper, caravan of vouwwagen verliezen door brand, diefstal of een ongeluk. Je moet er niet aan denken, maar toch is het beter om wel na te denken over wat het voor jou zou betekenen als er wel iets ergs met je huisje op wielen zou gebeuren. Kun je de lasten van de aanschaf van een andere camper, caravan of vouwwagen gemakkelijk dragen? Of was de aanschaf in eerste instantie al een rib uit je lijf?

In dat laatste geval kun je beter maar het zekere voor het onzekere nemen. Verzeker je camper, caravan of vouwwagen direct na aanschaf, zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Verzeker je camper, caravan of vouwwagen hier direct!

Verzeker je camper

Of je je vouwwagen of caravan verzekert is een keuze die je helemaal zelf mag maken. Maar een camper, dat is andere koek. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat een camper een voertuig is. Die moet je volgens de Nederlandse wet WA verzekeren. Dit houdt in dat als jij met je camper schade veroorzaakt bij een ander, de schade van de ander altijd vergoed wordt. Wel zo’n fijn idee, want je zult maar een dikke Porsche aanrijden.

Naast de verplichte WA-verzekering is het voor je eigen gevoel fijn om ook je camper ook extra te verzekeren. Je camper is toch vaak als een tweede huis. Die gebruik je vaak en veel en zou je voor geen goud willen missen. Met de ACSI Camperverzekering zit je altijd goed.

Verzeker je camper bij ACSI Camperverzekering. Dan wordt de schade die je bij een ander veroorzaakt vergoed, krijg je hulpverlening na een ongeval (zoals bijvoorbeeld het slepen, vervoer naar huis bij een ongeluk of ziekte), reparatie (waarbij je zelf mag kiezen waar je dit uit laat voeren) en een vervangende camper in het geval van pech of ongelukken (met een maximum van €1250,-). Heb je de pech dat je je camper total loss rijdt of wordt je camper gestolen? Je krijgt tot drie jaar de nieuw- of aanschafwaarde van de camper terug.

Naast deze verzekering kun je ook nog extra bijverzekeren, met de Beperkt Casco-dekking waarbij je ook schade door bijvoorbeeld brand, hagel, bliksem, overstroming of een aanrijding met een dier vergoed krijgt. Met deze dekking wordt ook schade aan de inboedel vergoedt, al is dit afhankelijk van de manier waarop de spullen zijn opgeborgen en of de camper op slot is geweest of niet. Met deze extra dekking wordt ook ruitschade vergoed.

Wil je helemaal zeker van je zaak zijn? Kies dan door de Volledig Casco-dekking, want dan wordt alle schade aan je camper vergoed. Ook als je zelf de veroorzaker bent van de schade.

Verzeker je camper altijd direct na aanschaf. Vanaf het allereerste moment dat je de weg op gaat loop je namelijk risico en dient je camper verzekerd te zijn.

Verzeker je camper hier direct en krijg gratis het ACSI FreeLife Magazine bij je verzekering!

verzeker je camper

Foto door Kampus Production

Verzeker je caravan

Heb je een caravan waar je zeer aan gehecht bent? Een gepimpte Kip of een mooie Dethleffs waar je heel trots op bent? Als je niet direct zelf de schade aan je eigen caravan kunt betalen wanneer er iets ergs mee zou gebeuren, dan is het wellicht handig om je caravan te verzekeren. Met de ACSI Caravanzekering wordt schade aan je caravan vergoed. Ook de schade die caravan veroorzaakt als deze losgekoppeld is wordt door deze verzekering vergoed.

Je bent verzekerd voor de schade door brand, bliksem, ontploffing of storm. Hagelschade kun je je ook voor verzekeren, maar dit dien je los mee te verzekeren. Ook je inboedel is verzekerd, mits deze aantoonbaar is afgesloten met goedgekeurde sloten. Ook reparaties zijn verzekerd. Je kunt zelf kiezen waar je eventuele schade laat herstellen.

Bij de ACSI Caravanverzekering kun je zelf kiezen hoe lang je de aankoopwaarderegeling wilt. Je kunt kiezen uit periodes van één, drie of vijf jaar.

Optioneel kun je je caravan verzekeren voor de volgende pechgevallen: hagelschade, schade aan de uitrusting, pechhulp, diefstal of total loss, vervangend vervoer/accommodatie (maximaal dertig dagen).

Verhuur je je caravan wel eens via een deelplatform? Ook dat kan meeverzekerd worden.

Verzeker je caravan hier direct en krijg gratis het ACSI FreeLife magazine bij je verzekering!

Verzeker je vouwwagen

Zelf zijn we trotse bezitters van een Jamet Air. We moeten er niet aan denken dat er iets met onze vouwwagen gebeurt waardoor we niet meer zouden kunnen genieten van onze heerlijke vakanties en weekendjes weg met de vouwwagen. Omdat we onze vouwwagen nieuw aangeschaft hebben vonden we het de moeite wel waard om deze te verzekeren. Want stel je eens voor dat er iets naars gebeurd, onderweg of in de stalling. Dan sta je ineens met lege handen (en huilende kinderen).

Met de ACSI Vouwwagenverzekering ben je verzekerd voor schade door brand, bliksem, ontploffing en storm, schade aan de inboedel (mits aantoonbaar afgesloten met goedgekeurde sloten) en reparatie (waarbij je zelf mag kiezen waar je de schade laat herstellen). Je hebt de keuze of je een aankoopwaarderegeling wilt voor één, drie of vijf jaar.

Bij de ACSI Vouwwagenverzekering ben je optioneel verzekerd voor schade door hagel, schade aan de uitrusting (zoals bijvoorbeeld een voortent of luifel), pechhulp, diefstal of total loss, vervangend vervoer/accommodatie (maximaal dertig dagen). Net als bij de caravan verzekering kan ook particuliere verhuur van je vouwwagen meeverzekerd worden.

Verzeker je vouwwagen hier direct!

Overige verzekeringen

Naast het verzekeren van je camper, caravan of vouwwagen kun je ook nog bij ACSI Verzekeringen terecht voor je doorlopende reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering en gezinsongevallenverzekering voor als je pech hebt onderweg.

Ook kun je terecht bij ACSI Verzekeringen voor je aansprakelijkheidsverzekering, woonhuisverzekering en inboedelverzekering.

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen.

Leave a Reply