Skip to main content

Ben je op zoek naar campings met zwembad in Groningen? De zomers worden in Nederland steeds warmer. Je hoeft dus niet per sé met je tent, caravan of vouwwagen urenlang in de file te staan op Zwarte Zaterdag voor een campingplaats ergens in Zuid-Frankrijk. Kamperen in Nederland is ook een heel goed idee en de provincie Groningen mag daarbij zeker niet ontbreken op je lijstje met te overwegen campings! Maar, als het dan toch zo warm wordt, dan wil je natuurlijk wel ergens kunnen afkoelen. In een binnen- of buitenzwembad. Daarom tippen we je hier de leukste campings met zwembad in Groningen!

Leestip: Lees hier onze ervaringen over kamperen met een baby!

Campings met zwembad in Groningen

Campings met binnenzwembad

Als je op zoek bent naar campings met zwembad in Groningen dan kun je onderscheid maken tussen campings met binnenzwembad en campings met buitenzwembad. De keuze voor campings met binnenzwembad is niet enorm, maar de campings die een binnenzwembad hebben zijn wel degelijk aan te raden!

Siblu Camping Meerwijk – Kropswolde

Naast het indoorzwembad is er ook nog een zandstrand!

Camping Wedderbergen – Wedde

Op Camping Wedderbergen vind je de grootste waterspeeltuin van Nederland! Vijf glijbanen, binnen- en buitenbaden, fonteinen, speelvijver en een riviertje; als dat geen water genoeg is?

Camping ’t Strandheem – Opende

Uitermate geschikt ook voor gezinnen met tieners!

Campings met buitenzwembad

Er zijn ook nog campings die niet een binnenzwembad hebben, maar wel een buitenzwembad. Ook heerlijk op een warme zonnige dag, of om je dag te beginnen met het trekken van een aantal baantjes!  Sommige zwembaden zijn gemeentelijke zwembaden die naast de camping liggen en waar je tegen gereduceerd tarief als campinggast terecht kan. Dan is het niet helemaal een camping met zwembad, maar door de ligging van het zwembad noemen we deze campings toch in dit overzicht.

Vakantiepark De Sikkenberg – Onstwedde

Een Christelijke camping waar ook voor tieners een heleboel te doen is!

Camping de Breede – Warffum

Het zwembad bestaat uit een hoofdbassin met 2 duikplanken, een 25 meter bad en een ondiep gedeelte met een glijbaantje.

Recreatiepark Westerkwartier – Niebert

Ook leuk: deze camping heeft buitenfitnesstoestellen!

Camping en Jachthaven De Waterwolf – Lauwerzijl

Op een prachtige plek vlakbij de Fries-Groningse grens.

Camping Moekesgat – Ter Apel

Het zwembad ligt hier naast de camping. Dit is een gemeentelijk zwembad waar je als campinggast tegen gereduceerd tarief kunt komen zwemmen.

Natuurbad en camping Engelbert – Groningen

Een prima uitvalsbasis voor een dagje Groningen Stad, deze camping met natuurbad. Bij het natuurbad, dat wordt geprezen om het schone water, is een gediplomeerde badmeester aanwezig.

Glamping in Groningen

Een leuk alternatief voor kamperen: boek een Glamping in Groningen!

Heb of ken jij nog een camping in Groningen met binnen- of buitenzwembad die niet in deze lijst staat? Reageer dan op dit bericht en we nemen de camping mee in ons overzicht van campings met zwembad in Groningen!

Heb jij al een keuze kunnen maken uit deze campings? Boek dan snel je camping via ACSI Eurocampings!

Kampeerliefde.nl maakt gebruik van affiliate marketing en kan dus affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra. Je kunt erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten die volgens mij de moeite waard zijn. Maak je gebruik van één van de links op Kampeerliefde.nl voor je aankoop? Bedankt! Je helpt mij daarmee om deze website verder te ontwikkelen!

Leave a Reply